تاریخ و زمان انتشار : 15:30  -   1398/01/29 ارسال به دوستان

فرصتی برای همه دانشجویان جهت دیدار با رهبر معظم انقلاب

با ثبت نام در سامانه‌ی دیدار با رهبر معظم انقلاب، فرصت دیدار با مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان برای کلیه دانشجویان و استادان فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همه ساله و در ایام ماه مبارک رمضان جمعی از استادان و دانشجویان فعال فرهنگی با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌اله خامنه‌ای دیدار می‌کنند و ضمن شرکت در ضیافت افطاری مقام معظم رهبری، طی نشستی صمیمانه تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از جمع به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره مسائل مهم کشور و امور بین الملل در محضر رهبر فرزانه انقلاب می‌پردازند و سپس از رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بهره‌مند می‌شوند.

در سال جاری نیز دانشجویان با ثبت نام در سامانه دیدار با رهبر معظم انقلاب امکان شرکت در این دیدار را خواهند داشت.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام برای شرکت در قرعه‌کشی و همچنین بیان نظرات خود تا روز دوشنبه مورخ ۱۶ اردیبهشت ‌ماه ۱۳۹۸ به سامانه دیدار دانشجویی با رهبر معظم انقلاب به نشانی didar.nahad.ir مراجعه کنند.

گفتنی است؛ پس از ثبت نام و قرعه کشی سایر اطلاعات مربوط به حضور در این مراسم به اطلاع خواهد رسید.