صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 08:37  -   1400/04/02 ارسال به دوستان

براساس رتبه بندی پایگاه بین المللی (ESI)؛
رتبه جهانی «میزان تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی» ۵ پله ارتقا یافت/ دانشگاه آزاد؛ برترین دانشگاه کشور در تولید علم

براساس آخرین ویرایش پایگاه علم کلاریویت آنالاتیکس (ESI)، دانشگاه آزاد اسلامی با پنج پله صعود در جایگاه ۹۱ جهان در میزان تولیدات علمی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس آخرین ویرایش پایگاه Essential Science Indicators (ESI) کلاریویت آنالاتیکس که در تاریخ 23 اردیبهشت سال 1400 منتشر شد، دانشگاه آزاد اسلامی با 5 پله صعود به جایگاه 91 جهان در میزان تولیدات علمی رسیده است.

تصویر زیر نشان دهنده رتبه جهانی دانشگاه آزاد اسلامی براساس تعداد مستندات علمی نمایه شده در وب آو ساینس (WOS) بین 74437 دانشگاه در سطح بین المللی است.

همچنین دانشگاه آزاد اسلامی با 61607 مقاله در 14 حوزه موضوعی و 693 مقاله برتر، برترین دانشگاه کشور در تولید علم است.

براساس اطلاعات این پایگاه، تعداد تولیدات علمی دانشگاه طی دو سال اخیر 14.3 درصد رشد داشته است. همچنین رشد تعداد استنادات 40.33 درصد است. تعداد استنادات به ازای هر مقاله در دو سال اخیر 22.76 درصد رشد داشته است.

رشد کیفیت شاخص های علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی نشان دهنده رشد کیفیت تولید علم دانشگاه طی دو سال اخیر است.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها