صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 13:44  -   1400/03/27 ارسال به دوستان

با حضور دکتر کشت کار صورت گرفت؛
معرفی سرپرستان جدید معاونت های آموزش و توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در مراسمی با حضور دکتر اصغر کشت کار، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد قزوین، دکتر اسماعیل زینالی خسرقی به عنوان سرپرست جدید معاونت توسعه و مدیریت منابع و دکتر محمد دوسرانیان مقدم به عنوان سرپرست جدید معاونت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین منصوب و معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با حضور اعضای هیات رییسه و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد؛ دکتر کشت کار در سخنانی با تشکر از زحمات و تلاش های دکتر ناصر حمیدی، دکتر اسماعیل زینالی را به عنوان معاون جدید توسعه و مدیریت منابع این دانشگاه معرفی و برای وی در پست جدید آرزوی موفقیت و سربلندی کرد. هم چنین در حکم دیگری، با تقدیر و تشکر از زحمات چند ساله دکتر زینالی، دکتر محمد دوسرانیان مقدم، به عنوان معاون جدید امورآموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین معرفی و منصوب شد.

دکتر کشت کار در این مراسم گفت: دکتر حمیدی به دلیل شرایط جسمانی درخواست استعفای خود را به بنده ارائه کردند که علی رغم میل باطنی، مجبور به موافقت با استعفای ایشان شدم و برای ایشان آرزوی سلامت، تندرستی و موفقیت دارم. هم چنین پس از بررسی فراوان، دکتر زینالی که از مدیران باسابقه و شایسته این دانشگاه است را برای جایگزینی وی در نظر گرفتیم. مطمئنا با توجه به توان مدیریتی بالا، ایشان در این پست نیز هم چون معاونت آموزشی، موفق و سربلند خواهند شد.

وی افزود: برای جایگزینی دکتر زینالی نیز از دکتر مقدم که از مدیران توانمند و با اخلاق هستند درخواست کردیم معاونت آموزشی را برعهده بگیرند و امیدوارم با توجه به توانایی بالای ایشان، فعالیت های این حوزه مهم دانشگاه نیز به خوبی مدیریت و انجام شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد قزوین گفت: امیدوارم این تغییر و تحولات مدیریتی به ارتقا و پیشرفت بیشتر دانشگاه منجر شود.

وی در پایان با تشکر از عوامل اجرایی برگزاری چهاردهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد قزوین برگزار شد، خاطرنشان کرد: از همه همکارانی که در برگزاری این مراسم زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم. خدا را شاکریم حماسه ای بزرگ خلق شد و واحد قزوین میزبانی بسیار خوبی از دکتر طهرانچی، معاونان و روسای استانی دانشگاه آزاد اسلامی داشت و اظهار رضایت آنان از میزبانی شایسته واحد قزوین گویای این امر مهم است.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها