صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:12  -   1398/09/03 ارسال به دوستان

به میزبانی واحد قزوین صورت گرفت؛
پایان مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با شناخت تیم‌ها و نفرات برتر

مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با قهرمانی تیم همدان در بخش تیمی و قهرمانی نماینده‌ی خوزستان در بخش انفرادی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به میزبانی واحد قزوین و با شرکت 160 نفر در قالب 16 تیم برگزار شد، تیم همدان متشکل از غلامرضا خاکساری، علی کرمی، مسعود معینی، مهدی مجلسی و حسین عسگری به عنوان بازیکن و امیر نادری و حسین ترابی به عنوان مربی و سرپرست به مقام قهرمانی بخش تیمی رسید.

نماینده‌ی همدان در دیدار نهایی مقابل تیم زنجان قرار گرفت که در یک بازی جذاب و دیدنی موفق شد این تیم را با نتیجه‌ی 3 بر 2 شکست داده و مقام اول را کسب کند.

حسین محمدی ثانوی، محمدحسن عبدالهی، آرش ترک سامنی، حامد سرورام و محمدحسین نوری به عنوان بازیکن و غلامرضا الیاسی به عنوان سرپرست و مربی اعضای تیم زنجان را تشکیل می‌دادند.

تیم‌های آذربایجان شرقی و گلستان نیز به طور مشترک مقام سوم تیمی این مسابقات را به خود اختصاص دادند.

در تیم آذربایجان شرقی اسماعیل افخم، ناصر نجفیان‌پور، اصغر شهری، صمد قهرمانی، رسول هاشم کندی و علی اوجاقی به عنوان بازیکن و وحید صادقی زالی و حبیب محمدپور به عنوان مربی و سرپرست حضور داشتند.

حبیب صفرپور، سعید قربانی، حجت دولتی، محمدعلی بگلی، ابوالقاسم علی‌بیگی به عنوان بازیکن و حسن حاجی‌آبادی و علی‌اصغر امینی به عنوان مربی و سرپرست اعضای تیم گلستان را تشکیل می‌دادند.

در بخش انفرادی این مسابقات نیز غلامرضا زرمند از خوزستان مقتدرانه به مقام قهرمانی رسید، حبیب اصغرپور از گلستان نایب قهرمان شد و حسین کلهر از قزوین و محمدحسن عبدالهی از زنجان نیز به صورت مشترک بر سکوی سوم ایستادند.

در مراسم اختتامیه این مسابقات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک به تیم‌ها و نفرات برتر، از برگزاری و میزبانی این مسابقات ابراز خرسندی کرد.

دکتر موسی‌خانی با قدردانی از مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر کلانتری و دکتر جوانمرد به دلیل برگزاری این مسابقات و توجه ویژه به مقوله‌ی ورزش، اظهار داشت: امیدوارم میزبان خوبی برای این مسابقات بوده باشیم و کم و کاستی‌ها را بر ما ببخشید.

قلعه‌خانی مسئول فنی مسابقات نیز ضمن ارائه‌ی گزارشی از برگزاری این رقابت‌ها، از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل میزبانی بسیار شایسته، قدردانی کرد.

در ادامه با حضور دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، الهاکی مسئول برگزاری مسابقات و نماینده‌ی فدراسیون بدمینتون، سخن‌سنج رئیس هیات بدمینتون استان قزوین، قلعه‌خانی مسئول فنی مسابقات و تعدادی از مسئولان واحد قزوین از نفرات و تیم‌های برتر با اهدای لوح، کاپ و مدال قهرمانی تجلیل شد.

شایان ذکر است؛ شرایط میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از این مسابقات به گونه‌ای بود که مورد تقدیر شرکت کنندگان، هیات داوران و مسئولان فنی قرار گرفت.