صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 08:42  -   1398/08/13 ارسال به دوستان

معرفی نفرات برتر مسابقات طناب کشی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت هفته تربیت بدنی یک دوره مسابقه طناب کشی ویژه دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی و با شرکت 56 ورزشکار و در قالب 8 تیم در سالن جانبی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در پایان تیم دانشجویان رشته تربیت بدنی به مقام قهرمانی دست پیدا کرد و تیم دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری مقام دوم را به دست آورد.

مصطفی قلی‌پور، علی محمد قنبری، سعید مرادی، امیررضا زارعی، محمد شقاقی، علی صادقی و علیرضا ماله‌میر نفرات تیم اول را تشکیل می دادند و نفرات تیم دوم شامل امیرحسین اکبری، رضا سعادت نیا، مهدی آزادی فر، داریوش بابوک، رضا هشدری، مهدیار چگینی و سید عرفان حسنی می شد.

این مسابقات به همت امور فوق برنامه برادران اداره کل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.