صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:31  -   1398/06/07 ارسال به دوستان

در اختتامیه بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ صورت گرفت؛
انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان واحد برتر در بخش الکام ترندز

بیست و پنجمین دوره نمایشگاه الکامپ، بزرگترین رویداد فناورانه کشور پس از  4 روز با شناخت واحدهای برتر در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، هدف این نمایشگاه ارائه دستاوردهای عرصه ی طراحی، ساخت تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارهای صنایع الکترونیک، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران بود که توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این نمایشگاه، نفرات برتر در بخش‌های مختلف معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

‏در بخش الکام ترندز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رتبه برتر را کسب کرد.

استارتاپ کارجوپلاس نیز از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان تیم سوم در بخش الکام استارز برگزیده شد.

دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در هنگام دریافت جایز‌ه خود، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این نمایشگاه، گفت: وقتی این نمایشگاه را با سایر نمایشگاه‌های بزرگ و معتبر دیگر که در آن شرکت کرده‌ایم مقایسه می‌کنم، باید به برگزار کنندگان و حامیان آن خسته نباشید و خداقوت بگوییم.