صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 09:49  -   1398/02/19 ارسال به دوستان

با حضور دکتر طهرانچی صورت گرفت؛
تجلیل از دکتر موسی‌خانی به عنوان استاد نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

در مراسم تجلیل از استادان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر طهرانچی برگزار شد، از دکتر مرتضی موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان استاد نمونه‌ی کشوری، تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به نقل از روابط عمومی سازمان مرکزی، در این مراسم که در تالار شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از 14 استاد نمونه کشوری این دانشگاه تجلیل شد که نام دکتر مرتضی موسی خانی از واحد قزوین نیز به چشم می‌خورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم به عنوان نماینده استادان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در دوره نوجوانی نگاهم این بود که بتوانم فردی تأثیرگذار باشم و شغل معلمی را در این مسیر مناسب یافتم. زمانی که رزمندگان را می‌دیدم، آرزو می‌کردم شرایطی فراهم می‌شد تا بتوانم دینم را به کشور ادا کنم، بنابراین از سال 1370 تدریس را آغاز کردم.

دکتر موسی‌خانی با اشاره به موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: اولین فارغ‌التحصیل واحد قزوین اکنون از استادان دانشگاه صنعتی شریف و فارغ‌التحصیلان دیگر هم عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، تهران و دانشگاه شیراز هستند. دانشگاه آزاد واحد قزوین در کنار سایر واحدهای دانشگاهی، منشأ اثر و کارهای بزرگ در کشور بوده است.

وی با قدردانی از برنامه‌های دکتر طهرانچی برای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دکتر طهرانچی چشم‌اندازهای روشنی برای دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته و تبدیل شدن این دانشگاه به انتخاب اول داوطلبان، تأثیرگذاری و پیشرو بودن در علوم مختلف را به عنوان شعار و خط مشی این دانشگاه انتخاب کرده و برای تحقق این اهداف، راهبردهای عملی چون در خدمت جامعه و مردم بودن، متصل بودن به اقتصاد شهری، مهارت‌محوری، ایجاد دانشگاه فرشتگان، فرشچیان و... تعیین کرده است.