تاریخ و زمان انتشار : 14:06  -   1397/12/16 ارسال به دوستان

با حضور دکتر انوشه صورت گرفت؛
برگزاری همایش "راه چیست؟همراه کیست؟" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همایش "راه چیست؟همراه کیست؟" با سخنرانی دکتر سید محمود انوشه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی با استقبال بسیار چشمگیر دانشجویان همراه بود، موضوعاتی همچون راهکارهای شاد زیستن، راهکارهای عزت‌مندی، راهکارهای پذیرش، راهکارهای آرامش، راهکارهای موفقیت و ... مورد بحث قرار گرفت.

در این همایش که با همکاری کانون فرهنگی، دانشجویی "خانه و دانشگاه" و کانون "فرهنگ و هنر" برگزار شد، استقبال دانشجویان به حدی بود که با تکمیل شدن ظرفیت سالن اصلی مراسم، تعداد زیادی از دانشجویان از طریق ارتباط مدار بسته ویدئوییی در سالن جانبی این مراسم را مشاهده کردند.