تاریخ و زمان انتشار : 14:47  -   1397/11/10 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات ورزشی پسران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جشنواره ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رشته‌های فوتبال، والیبال و شنا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در ادامه مسابقات جشنواره ورزشی پسران، دانشجویان در رشته‌های فوتبال، والیبال و شنا با یکدیگر به رقابت پرداختند که نتایج زیر به دست آمد.

در رشته مینی فوتبال (چمن مصنوعی‌‌) که در زمین روباز مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) و با شرکت 23 تیم برگزار شد. در پایان تیم‌های امید، منتظران قائم و شهدای گمنام به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

همچنین در رشته والیبال که با شرکت 7 تیم و به صورت دوره ای در سالن اصلی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) این دانشگاه برگزار شد، در پایان تیم دانشکده مدیریت به مقام قهرمانی دست پیدا کرد؛ تیم تربیت بدنی دوم شد و تیم دانشکده معماری مقام سوم را از آن خود کرد.

در رشته شنا نیز که با حضور 40 شرکت کننده در استخر شنای برادران مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) پیگیری شد؛ نفرات برتر در بخش‌های مختلف معرفی شدند. در رشته کرال سینه 50 متر علی علیجانی، حسین محمدی و سید علی کاظمی مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته 50 متر قرباغه مجتبی قدیری، عرفان کریمی و محمود احمدی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند. در رشته کرال پشت 50 متر نیز شایان قلیچی، آرش رحمانی و مجتبی محمدی مقام‌های اول تا سوم کسب کردند و در نهایت در رشته 25 متر پروانه نیز محمدحسین ذوالقدر، سهیل حاج موسایی و محسن عراقی حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.