تاریخ و زمان انتشار : 11:23  -   1397/09/14 ارسال به دوستان

در اختتامیه‌ی سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی صورت گرفت؛
افتخارآفرینی و درخشش دانشجویان و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب 10 مقام برتر کشوری شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اختتامیه‌ی سومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد شهرکرد برگزار شد، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صاحب ده مقام برتر کشوری شدند و کارشناس رابط نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان یکی از رابطین نمونه کشور انتخاب شد.

در این مراسم از سرکار خانم سمیه افشار ایرانی کارمند حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و «کارشناس رابط نشریات دانشجویی» به عنوان یکی از رابطین برتر کشوری با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر به عمل آمد.

در ادامه‌ی مراسم؛ نشریات، آثار برتر و مقالات برتر کشوری معرفی شدند و با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره و جوایز نقدی مورد تقدیر قرار گرفتند که بازهم شاهد افتخارآفرینی دیگری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بودیم.

براساس این گزارش؛ نشریه «سوم خرداد» به مدیرمسئولی محمدرضا عزیزمحمدی در بخش نشریات سیاسی، موفق به کسب رتبه اول کشوری شد.

نشریه «باراجین پلاس» به مدیرمسئولی علی اعتدادی در بخش نشریات فرهنگی موفق به کسب رتبه اول کشوری و نشریه «آسمانه» به مدیر مسئولی ابوالفضل کربلایی حسینی غیاثوند نیز در بخش نشریات فرهنگی موفق به کسب رتبه چهارم کشوری شد.

طرح جلد «سخت‌تر از فتح خرمشهر»، طرح روی جلد نشریه‌ی باراجین پلاس با طراحی علی اعتدادی در بخش آثار برتر موفق به کسب مقام اول کشوری و طنز «سرزمین عجایب، واحد باراجین» به قلم سجاد غیاثوند از نشریه‌ی سوم خرداد نیز موفق به کسب مقام اول کشوری شدند.

در همین بخش سرمقاله «از شاهزاده تا آقازاده» به قلم محمدرضا عزیزمحمدی از نشریه سوم خرداد و گزارش «به یاد داریوش شایگان» به قلم ابوالفضل کربلایی حسینی غیاثوند از نشریه آسمانه و یادداشت «وقتی از فقیر حرف می‌زنیم» به قلم کیمیا جلیلی از نشریه باراجین پلاس و «طرح داخلی» از نشریه‌ی آسمانه با طراحی سپهر سلطانیه شایسته تقدیر ویژه شناخته شدند.

مقاله محمدحسین انصاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی و کاری که از دست ما برمی‌آید» از نشریه باراجین پلاس در بخش مقالات ویژه نیز، حائز رتبه‌ی برتر شد.