تاریخ و زمان انتشار : 15:52  -   1397/06/20 ارسال به دوستان

با آغاز ماه محرم؛
دانشگاه آزاد اسلامي قزوين شور و حال حسيني گرفت

همچون سال های گذشته، با فرا رسيدن ماه محرم دانشگاه آزاد اسلامي قزوين نيز با سياه پوش كردن دانشكده‌ها و فضای دانشگاه و همگام با مسلمین جهان به استقبال این ماه رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، استادان، كاركنان و دانشجويان این دانشگاه با غبارروبی و سیاه پوش کردن فضای دانشگاه به ویژه مسجد امام رضا (ع)، ضمن ايجاد حال و هواي معنوی، در غم سيد و سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع) و ياران با وفايش به سوگ نشستند.

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هر ساله با نزديك شدن به ماه محرم، با ویژه برنامه های خود، حال و هوایی خاص و معنوی دارد که مورد توجه عزاداران قرار می گیرد. سخنرانی، مداحی، برگزاری مسابقه کتابخوانی و ایستگاه صلواتی از جمله برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دهه اول محرم امسال می باشد که همزمان با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه برگزار می شود.