تاریخ و زمان انتشار : 15:15  -   1397/04/23 ارسال به دوستان

دکتر رهبر در جلسه شورای اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
دانشگاه آزاد اسلامی باید در کنار مردم برای حل مشکلات جامعه گام بردارد

جلسه ی شورای اقتصاد دانش بنیان و طرح های درآمدهای غیرشهریه ای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با حضور دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که در مرکز فناوری و نوآوری سینتک این دانشگاه برگزار شد، طرح های پژوهشی و دانش بنیان و همچنین اقتصادی که قابلیت درآمدزایی برای دانشگاه را دارند مورد نقد و بررسی قرار گرفتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بررسی طرح های دانش بنیان و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: در مسایل اقتصادی و کسب درآمد، حفظ شان دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم تر از درآمدزایی است و ما نباید به هر قیمتی به منابع مالی و درآمد دست یابیم.

دکتر فرهاد رهبر همچنین با تاکید بر رقابت مثبت و موثر در طرح های اقتصادی به خصوص با شرکت های خارجی، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی نباید در موقعیتی قرار گیرد که با مردم رقابت کند، ما باید در همه ی طرح ها اعم از آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و ... در کنار مردم قرار بگیریم و زمینه را برای رفاه و بهره مندی مردم مهیا کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت و کاهش دانشجو، برای آن که دانشگاه آزاد اسلامی بتواند به حیات خود ادامه داده و پابرجا بماند باید در خصوص درآمدهای غیرشهریه ای، تفکر کنیم.

دکتر رهبر ادامه داد: با توان علمی و دانشی که در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است و با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار داریم اعم از آزمایشگاه ها، اعضای هیات علمی و دانشجویانی که می توانند در این مسیر کمک کنند، قطعا خلق ثروت خیلی مشکل نخواهد بود؛ ضمن این که استراتژی دانشگاه این است که از این پس بتواند در کنار مردم برای حل مشکلات جامعه هم قدمی بردارد و این حل مشکل نیاز به فکر، اندیشه، تدبیر و تحقیق دارد و محل این مسایل هم دانشگاه است، امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی از این فرصت ها استفاده کند و همه ی ما در راه رسیدن به هدف در کنار هم و دست در دست هم با قدرت پیش برویم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین نیز در این جلسه ضمن خیرمقدم به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، به ارائه ی گزارشی از فعالیت ها و توسعه ی شرکت های دانش بنیان پرداخت.

دکتر مرتضی موسی خانی ادامه داد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، سعی کرده ایم نخبگان و استعدادهای کشور را حفظ کرده و در راستای رشد و توسعه ی کشور گام برداریم.

وی پس از تشریح طرح های دانش بنیان و همچنین اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: امیدواریم تا با استفاده از رهنمودها و حمایت های رییس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر همکارانشان، در جلسه ی آتی شورای استان با دستاوردها و سربلندی بیشتر به ارائه ی گزارش های خود بپردازیم.

در ادامه ی این جلسه دکتر شعبان نژاد رییس منطقه جنوب و غرب دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین نیز به ارائه ی طرح های دانش بنیان و اقتصادی در دانشگاه های این منطقه پرداخت.

شایان ذکر است؛ در حاشیه این نشست، رییس دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، از مرکز شتاب دهنده سورس و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خصوص در زمینه ی رباتیک بازدید کردند.