تاریخ و زمان انتشار : 14:42  -   1397/03/08 ارسال به دوستان

مدیرعامل بانک صادرات ایران پس از بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
وقتی پیشرفت های این دانشگاه را دیدم، احساس کردم در استنفورد قدم برمی دارم

مدیرعامل بانک صادرات ایران و هیات همراه از بخش های مختلف، مراکز تحقیقاتی و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید و با پژوهشگران و محققان این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید و نشست صمیمی که دکتر مرتضی موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز حضور داشت، دکتر حجت اله صیدی مدیرعامل بانک صادرات ایران به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان این بانک، از نزدیک با آخرین دستاوردها و پروژه های تحقیقاتی دانشگاه آشنا شدند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این دیدار ضمن خیرمقدم به میهمانان، بر حمایت از محققان جوان کشور و پروژه های داخلی تاکید و تصریح کرد: در زمان تحریم ها، دولت آمریکا ورود نیروهای متخصص را محدود نکرد؛ همه ی کالاهای ایرانی مشمول تحریم شدند، به جز نیروهای متخصص که می توانند در آنجا ارزش افزوده ایجاد کنند.

دکتر موسی خانی با قدردانی از حمایت ها و همکاری های بانک صادرات ایران در گذشته، حضور مدیریت عامل جدید این بانک و همکاران ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به فال نیک گرفت و گفت: به هر حال با نگاه مدیریت جدید این بانک امیدواریم این اتفاق دریچه ی جدیدی برای افزایش حمایت ها و سرمایه گذاری بانک صادرات ایران به منظور تولید محصولات دانش بنیان باشد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران نیز در این نشست ضمن قدردانی از زحمات دکتر موسی خانی و همکاران ایشان و محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به منظور ارائه ی پروژه های مختلف، گفت: پس از بازدید از دستاوردهای این دانشگاه احساس عجیبی دارم، وقتی فضا و پیشرفت های این دانشگاه در زمینه های مختلف را دیدم، احساس کردم در دانشگاه استنفورد قدم برمی دارم که حاصل زحمات دکتر موسی خانی و همکاران ایشان است و جای تبریک دارد.

دکتر حجت اله صیدی افزود: به تک تک جوانان عزیزی که باعث فخر و مباهات کشور هستند خسته نباشید می گویم، بنده به مراتب امیدوارتر شدم که در کشور خیلی کارهای بزرگ می شود کرد. بانک صادرات هم همیشه در کارهای نوآورانه مشارکت داشته و پس از 66 سال سابقه، بانک نوآور کشور بوده و با وجود مشکلات فراوان همچنان به پیشرفت و رشد خود ادامه داده که به دلیل همین نوآوری ها بوده است.

وی با اشاره به پروژه های باکیفیت ارائه شده توسط دانشجویان و محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: باعث افتخار بانک صادرات ایران است که بتواند به هر شکلی از این پروژه ها حمایت و یا در آن ها مشارکت کند؛ ما هم تیم خوبی در بانک صادرات ایران هم در بررسی طرح و اعتبارات و هم در فناوری اطلاعات داریم. بنابراین باید این جلسه را مقدمه ای بدانیم که در ادامه جلسه ی تخصصی تری داشته باشیم تا بتوانیم همکاری تنگاتنگی را آغاز کنیم که در شرایط کنونی و مشکلات موجود به کشور کمک کنیم که بی نیازتر از گذشته باشیم.

صیدی خاطرنشان کرد: تمام ایده های ارائه شده در این جلسه، ثروت نهفته ی مملکت می باشد و وظیفه ی بانک صادرات ایران است که کمک کند این ثروت نهفته، شکوفا شود.

شایان ذکر است؛ مدیرعامل بانک صادرات ایران و هیات همراه در ابتدای این بازدید، باحضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و قرائت فاتحه، با آرمان های امام راحل و شهدا تجدید بیعت کردند.