تاریخ و زمان انتشار : 16:36  -   1397/01/20 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی، در هشتمین کنفرانس هوش مصنوعی:
فرمایشات مقام معظم رهبری تنها یک شعار نیست، بلکه خط مشی فراگیر نظام است

با حضور پروفسور رینهارد کلیت، استاد برجسته ی دانشگاه اوکلند و دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، هشتمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک و دهمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کنفرانس بین المللی که استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه ی هوش مصنوعی و رایانه حضور داشتند، رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توسعه ی هوش مصنوعی، سخت افزار، نرم افزار، مکاترونیک و همه ی علوم مرتبط با این مبحث، آن ها را تشکیل دهنده ی نسل چهارم صنعت معرفی و تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در انقلاب چهارم صنعتی، محصولات خوبی داشته و در گردانه ی رقابت حضور داشته باشیم.

دکتر مرتضی موسی خانی گسترش هوش مصنوعی و حضور و نفوذ آن در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، لوازم خانگی و ... را انکارناپذیر دانست و افزود: اخیرا در کشور کوچک امارات آموزش یک میلیون نفر برنامه نویس را در دستور کار قرار داده اند، کشوری که تنها چند میلیون نفر جمعیت دارد که نشان از اهمیت و ضرورت گسترش این علم است.

وی خطاب به پژوهشگران حوزه ی رباتیک و هوش مصنوعی، گفت: باید به شما پیشگامان این عرصه تبریک بگویی که زودتر از سایرین در این رشته قرار گرفتید و در حال تولید محصول هستید.

رییس موفق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به ظرفیت بالای کشور ایران به دلیل وجود جوانان مستعد و باهوش و علاقه مند به آموزش عالی، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم در زمینه تحقق شعار سال و خط مشی فراگیر نظام که همان فرمایشات مقام معظم رهبری است، تنها به دید شعار و نوشتن آن بر سطح انظار و معابر نگاه نکنیم، زیرا این ها خط مشی های فراگیر نظام است که باید آن را اجرا کنیم.

دکتر موسی خانی ادامه داد: تنها کسی می تواند این سیاست ها را تبیین کند که در راس نظام باشد، بصیرت داشته، فرابینشی و اطلاعات داشته باشد و مقام معظم رهبری اکنون در این جایگاه نیاز کشور را تشخیص می دهند و این را در غالب شعار سال ابلاغ می کنند که باید برای ما خط مشی باشد و در واقع باید به آن جامه ی عمل بپوشانیم که اگر چنین کردیم، موفقیت های بزرگ اتفاق خواهد افتاد.

وی در پایان ضمن قدرانی از برگزار کنندگان این کنفرانس و میهمان ویژه ی آن پروفسور کلیت، برای افزایش همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با سایر دانشگاه های معتبر اظهار امیدواری کرد.

دبیر اجرایی این کنفرانس نیز با اشاره به تاریخچه ی شکل گیری مسابقات ربوکاپ و تشریح لیگ های مختلف آن، گفت: این مسابقات هر سال به صورت جهانی به میزبانی یک کشور برگزار می شود و در کنار آن 3 کشور آلمان، ژاپن و ایران مسابقاتی در قالب آزاد برگزار می کنند که امسال نیز مسئولان فدراسیون جهانی ربوکاپ با حضور در مسابقات آزاد ایران، اعلام کردند این رقابت ها بزرگترین مسابقات ربوکاپ آزاد در سطح دنیا است که هر سال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.

دکتر نوروزی با اشاره به حضور پروفسور رینهارد کلیت استاد دانشگاه اوکلند به عنوان سخنران اصلی هشتمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک و دهمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، اظهار داشت: امسال 75 مقاله توسط دبیرخانه این کنفرانس دریافت شد که پس از 2 یا 3 بار داوری، 36 مقاله پذیرفته شد که در دو بخش شفاهی و پوستر ارائه می شوند.

وی تصریح کرد: از این تعداد 16 مقاله به زبان انگلیسی است که در سایت آی تریپل ای (IEEE) منتشر خواهد شد و 20 مقاله نیز به زبان فارسی در سایت سیویلیکا (Civilica) منتشر می شود.

شایان ذکر است؛ در هشتمین کنفرانس هوش مصنوعی و دهمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در کنار ارائه ی مقالات علمی مختلف، نشست هایی هم با موضوعات مرتبط با هوش مصنوعی و رباتیک برگزار شد.

در پایان این گردایش علمی، توسط دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از پروفسور رینهارد کلیت، استاد برجسته ی دانشگاه اوکلند به دلیل حضور در این کنفرانس تقدیر شد.