کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:53  -   1396/11/19 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت یوم الله 22 بهمن

« وَالفَجر و لَیال‌ٍ عَشر . . .»

با اتکال به فضل الهی درآستانه سالروز افتخار آمیز ورود به دهه پنجم پیروزی انقلاب اسلامی ، ملت شریف ایران اسلامی بار دیگر  حماسه ای پایدار و ماندگار را در سی و نهمین سالگرد حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  برای جهانیان به نمایش  خواهند گذارد .

تقارن زمانی دهه فجر انقلاب اسلامی با ایام سوگواری فاطمیه و مزین شدن طلیعه ی آن به نام مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) بستر مناسب تری را برای ارائه پیام معنوی انقلاب اسلامی فراهم می‌کند و به طور یقین می توان گفت که تنها رمز موفقیت این نظام و حکومت اسلامی در پیمودن راه ائمه معصومین (ع) بوده و رمز دوام آن پیروی از میراث گرانقدر امام راحل و تبعیت از مقام معظم رهبری است.

به همین منظور حضور یک پارچه ملت بزرگوار ایران به خصوص قشر فرهیخته دانشگاهی خط بطلانی بر اندیشه بد فهمانی خواهد کشید که جز فتنه انگیزی و جدایی ملت و مسوولین نیت دیگری ندارند.

ما هیات رییسه ،استادان ، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تجدید بیعت با آرمان های مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری با حضور خود در صفوف جوشان و سیل خروشان اقیانوس بیکران ملت در راهپیمایی 22 بهمن یک بار دیگر وفاداری خود را به آرمان های امام راحل وشهدای عظیم الشان انقلاب و همچنین بیعت مجدد با مقام معظم رهبری ابراز خواهیم داشت و از عموم مردم شهید پرور و آگاه استان دعوت می نماییم که با حضور پرشور خود در این راهپیمایی حماسه ای دیگر بیافرینند و دشمنان قسم خورده این مرز و بوم را نا امید کنند.

والسلام علیکم ورحمه ا... و برکاته