کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 22:47  -   1396/09/14 ارسال به دوستان

برگزاری جشن میلاد رسول اکرم (ص) و گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت میلاد آخرین منجی عالم بشریت حضرت محمد مصطفی (ص) و گرامی داشت روز دانشجو، مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی با استقبال پرشور و گسترده ی دانشجویان برگزار شد، اجرای موسیقی زنده، تئاتر دانشجویی، سخنرانی و تقدیر از دانشجویان از بخش های مختلف مراسم بود.

در این مراسم دکتر موسی خانی با تبریک روز دانشجو به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همه ی دانشجویان کشور، گفت: دانشجویان سرمایه ها و هویت اصلی کشور ما را تشکیل می دهند؛ همه ی افتخارات ما به تاثیرگذاری دانشجویان عزیز کشور می باشد و این روزِ بسیار بزرگ و ارزشمندی است که به یکایک شما عزیزان تبریک می گویم. امیدوارم بتوانیم در کنار هم کشور عزیزمان را بسازیم و فردای خوبی برای جهانیان بتوانیم فراهم کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با اشاره به موضوع "هویت دانشجو"، تصریح کرد: اینکه چرا ما به دنیا آمده ایم، چرا درس می خوانیم، چرا زندگی تشکیل می دهیم؛ این "چرا" خیلی مهم است و اگر این چرا را در همه ی حالات زندگی خود در نظر بگیریم، آیا ما به دنیا آماده ایم تا در یک مقطع کوتاه مدت باشیم و برویم؛ و البته این سوال معروف بوعلی است که خداوند پیش از خلق این جهان به چه کاری مشغول بود و دلیل و غایت خلق این جهان چه بود و اینکه ما مقطعی در این کره ی خاکی هستیم چیست؟ این چرایی که برابر با مقصود بنیادین و غایت است هدف نیست، هدف های کمی مانند ازدواج، بچه دار شدن و ... هدف اصلی زندگی نیست. غایت اصلی، بسیار ارزشمند است که ما برای آن در این دنیا هستیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در همین راستا و در سطحی پایین تر باید بدانیم که با چه هدفی به دانشگاه آمده ایم؛ به عنوان مثال همه ی آن هایی که عمر خود را در راه پژوهش و تحقیق صرف می کنند یا آن هایی که شغل های پرمخاطره مانند آتش نشانی را برای نجات جان انسان ها انتخاب می کنند، همگی با غایت زندگی می کنند.

وی ادامه داد: به قول آیت اله بهجت، ما به دنیا آمده ایم تا قیمت پیدا کنیم و قیمت ما را کارکرد ما در این دنیا تشکیل می دهد و این کارکرد اگر مثبت باشد، قیمتی تر می شویم؛ که پیامبر اکرم (ص) می فرمایند "بهترین مردم، سودمندترین آن ها است."

دکتر موسی خانی با اشاره به تولیدات علمی و محصولات مورد نیاز جامعه توسط دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: این ها همان رسالتی است که ما در دنیا داریم، در حالی که رشد کرده و زندگی می کنیم، برای جامعه اثر می گذاریم و به قول استیو جابز که می گوید همه چیزهایی که در اطراف ما هستند توسط کسانی ساخته شده اند که از ما باهوش تر نیستند و ما هم می توانیم ابداعات خود را خلق کنیم و این باور غلط که زندگی همین است که می بینی را دور بریزیم و اثر خود را بگذاریم.

وی ادامه داد: یک موسسه ی آمریکایی طی تحقیقی که انجام داده، اعلام کرده است 2 کشور آسیاییِ ایران و اندونزی قابلیت قرار گرفتن در میان 10 کشور برتر دنیا را دارند که دلیل ایران را وجود نسل جوان، باهوش و علاقمند به آموزش عالی و تاثیرگذاری بر جامعه اعلام کرده اند و این بچه ها نشان داده اند هرکجا که اراده کرده اند محصولاتی ساخته اند که دنیا را متحیر کرده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با اشاره به ویژن دانشگاه های مختلف دنیا، افزود: آنچه که یک دانشگاه را می تواند تحول آفرین کند، استادان و دانشجویان آن هستند.

دکتر موسی خانی ادامه داد: ما به همه ی شهدا و کسانی که برای تعالی این کشور جانفشانی کرده اند، مدیون هستیم و باید با تلاش و کوشش، به رسالت خود عمل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین نیز در این مراسم ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم (ص) و روز دانشجو، مطالبی در خصوص رخدادهای 16 آذر سال 1332 بیان کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم با اهدای لوح و جوایزی از فعالان کانون های دانشجویی و دست اندرکاران برپایی بازارچه ی خیریه ی دانشجویی تقدیر شد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.