کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 19:38  -   1396/08/11 ارسال به دوستان

در ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی کشور رقم خورد؛
قهرمانی تیم «جدال احسن» از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

فینال مرحله منطقه‌ای ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مرحله که با حضور مسوولان دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد دو تیم "جدال احسن" از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان گروه موافق و تیم "راه سوم" از دانشگاه سراسری مازندران به عنوان گروه مخالف بر روی گزاره «مسئولین دانشگاه بایستی در مساله پوشش دانشجویان مداخله نمایند» به مناظره پرداختند.

در این مناظره دو گروه با بیان دیدگاه‌ها و استدلال‌های خود تلاش داشتند تا از موضع خود در قبال گزاره دفاع کنند.

در نهایت تیم جدال احسن متشکل از آقایان پوریا فاضل، امید‌هاشمی، پویا طاهری و علی اعتدادی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توانستند به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست پیدا کنند.

شایان ذکر است که مرحله منطقه‌ای ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در منطقه شمال کشور با حضور ۱۶ تیم از استان‌های گیلان، مازندران، البرز، خراسان شمالی، قم و قزوین و نیز تیم‌های برتر دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه امام صادق، دانشگاه الزهرا و دانشگاه علم صنعت طی ۳ روز به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد که پس از برگزاری مرحله نیمه نهایی، ۴ تیم برتر به مرحله کشوری راه یافتند.

برای مشاهده ی تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید.