کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 17:01  -   1396/08/10 ارسال به دوستان

قهرمانی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سومین دوره مسابقات ربات های زیر دریایی جشنواره ملی دریا

سومین دوره جشنواره دریا مسیر پیشرفت به همت ستاد دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشارکت دانشگاه های مطرح کشور در بخش های طرح و دستاوردهای فناورانه دریایی، مسابقات دانشجویی، مسابقات دانش آموزی، سخنرانی علمی و کارگاه های آموزشی و نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی کشور در تهران با قهرمانی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور دانشگاه های مطرح کشور در حوزه ی ربات های زیر دریایی (ROV) برگزار شد، تیم MRL با کسب 183 امتیاز از بخش های مختلف، مقتدرانه و بالاتر از سایر تیم ها در مکان اول ایستاد و مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

تیم آرتمیا از دانشگاه صنعتی قم با 45 امتیاز مقام دوم را به دست آورد و تیم کاوش از دانشگاه صنعتی شریف با 25 امتیاز به مقام سوم رسید.

تیم های دانشگاه تهران و دانشگاه امیر کبیر نیز در این دوره از مسابقات حضور داشتند که مقامی کسب نکردند.

شایان ذکر است؛ با توجه به سواحل دریایی طولانی در شمال و جنوب کشورمان و وجود صنایع نفت و گاز و شیلات، توسعه ی فناوری های مرتبط با تجهیزات پیشرفته مورد نیاز در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.