کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:04  -   1396/07/17 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
همایش اهمیت و راهکارهای نوین صنعت بسته بندی با حضور عضو سازمان جهانی بسته بندی

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین میزبان همایش اهمیت و راهکارهای نوین صنعت بسته بندی با حضور عضو سازمان جهانی بسته بندی WPO بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش که با حضور دکتر فخرآبادی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، استادان، دانشجویان و علاقه مندان به حوزه ی صنایع و بسته بندی برگزار شد، آقای کیشان سینگ مسوول برگزاری مسابقات جهانی بسته بندی به سخنرانی در خصوص این صنعت جهانی پرداخت.

وی در این جلسه به بررسی ابعاد مختلف بسته بندی و نقش و اهمیت آن در صادرات و فروش کالاهای مختلف پرداخت.

این چهره ی بین المللی همچنین در ادامه مطالبی در خصوص سیاست ها و راهبردهای شرکت های بزرگ در توسعه و افزایش فروش محصولات خود بیان کرد.