کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:52  -   1396/06/15 ارسال به دوستان

مهندس زرآبادی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
موفقیت های این دانشگاه باعث شده انتظارات از آن بالاتر رود

نماینده ی مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، از مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، سید حمیده زرآبادی ضمن بازدید از مراکز رشد، شتاب دهنده و تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان، با مسوولان این دانشگاه نیز دیدار و گفت و گو کرد.

وی پس از این بازدید گفت: با دستاوردهای گروه های مختلف پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از جمله گروه خودروسازی، گروه ربات، گروه بتن و ساختمان و ... آشنا شدیم که بسیار جای غرور و خوشحالی داشت، این پژوهشگران ایده های بسیار خوبی را عملیاتی و انجام داده بودند و بسیاری از آن ها نیز در فکر تجاری سازی محصول خود هستند که این خود نقطه ی قوتی است و امیدواریم انشااله بتوانند این کار را انجام دهند.

زرآبادی ادامه داد: بازدیدی هم از آزمایشگاه های تحقیقاتی داشتیم که در سطح بسیار بالایی بود و این که جوانان و دانش آموختگان این دانشگاه در شرکت های دانش بنیان جدید در حال فعالیت هستند و ایده های نویی دارند که جای خرسندی است؛ امیدواریم بتوانیم کمک کنیم تا این فرآیند هم در مسیر درستی قرار بگیرد و هم این که از این سرمایه ها که به نظر من بزرگترین سرمایه ی کشور همین نیروهای جوان هستند بتوانیم به نحو احسن حمایت کنیم تا نتایج خوبی حاصل شود.

نماینده ی مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی که خود دانش آموخته ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است، در خصوص حمایت از طرح ها و پروژه های دانشجویی، اظهار داشت: یکی از اموری که بنده در مجلس شورای اسلامی دنبال می کنم، مشکلات قانونی است که سر راه حمایت از این دانشجویان وجود دارد و امیدوارم بتوانیم آن ها را برطرف کنیم. مساله ی بعدی که پیگیر آن هستیم، بحث اعتماد سازمان ها و ارگان های کشور به این ایده ها، شرکت های نوپا و پژوهشگران است که این ها بتوانند محصولات خود را ارائه کنند؛ بنابراین به نظر می رسد پیش از این که بحث اعتبار مطرح باشد، مساله ی اعتماد مطرح است؛ یعنی این اعتماد باید ایجاد شود. این مهم نیازمند فرهنگ سازی در این زمینه است؛ فکر می کنم ما در این مساله هم می توانیم نقش داشته باشیم و با معرفی این دستاوردها، این ارتباط را بین دانشگاه و حوزه های دیگر برقرار کنیم تا ارگان هایی که نیازمند هستند مشکلاتشان برطرف شود، توسط دانشگاه و همین جوانانی که در کارهای دانش بنیان طرح و ایده دارند و فعالیت می کنند، مشکلات خود را برطرف کنند.

مهندس زرآبادی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در توسعه ی استان، افزود: این دانشگاه یکی از دانشگاه های بسیار خوب نه تنها در سطح استان، بلکه در سطح کشور است و قطعا هر زمان که خوب عمل کند، نقش توسعه ای آن در استان بیشتر بروز پیدا می کند. این دانشگاه عملکرد بسیار خوب و مثبتی داشته و به همین دلیل در رشد و توسعه ی استان بسیار تاثیرگذار بوده است. با این حال انتظار ما از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بسیار بالاست و شاید هم عملکرد خوب و موفقیت های این دانشگاه باعث شده که انتظارات ما بسیار بالا برود؛ ما انتظار داریم ان شا اله این تلاش ها بیشتر باشد و اثرگذاری هم بیشتر شود.