کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:18  -   1396/04/21 ارسال به دوستان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری:
منشا تمام حسنات، عفت است

همزمان با هفته عفاف و حجاب مراسمی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسجد امام رضا (ع) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ضمن گرامی داشت و تبریک هفته عفاف و حجاب، با اشاره به آیه 32 سوره احزاب گفت: در این آیه این موضوع مطرح شده که عفت تنها در پوشش نیست، بلکه در رفتار انسان ها و در مشی و روش زندگی باید این مساله رعایت شود.

وی با اشاره به دستورهای قرآنی مطرح شده در خصوص عفت و عفاف، افزود: اصولا دستور به عفت و عفاف از دستورهای قرآنی است و ما باید این مساله را رعایت کنیم و مسلمان کسی است که مطابق با قرآن زندگی کند.

حجت الاسلام حیدری همچنین با اشاره به فرمایش حضرت رسول اکرم (ص) در خصوص عفت و پاکدامنی، اظهار داشت: نبی مکرم اسلام عفت و پاکدامنی را زینت زنان بیان می کنند و این یعنی هر چقدر پاکدامنی و عفت آنان بیشتر باشد، زینت آنان هم بیشتر می شود و برترین درجه از منظر قرآن، عفت است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: عفت، منشا تمام حسنات است و هرکسی که متدین و علاقه مند به انقلاب اسلامی و ارزش های دینی است باید به این مساله مهم و انقلابی توجه کند.

وی با اشاره به نقش اثرگذار شهدا و امام خمینی(ره)، یادآور شد: شهدا و امام راحل ما را بیشتر با حقیقت اسلام آشنا کردند و حضرت امام خمینی(ره) اسلام ناب را دوباره به ما معرفی کرد و باید از آن صیانت و حفاظت شود.

شایان ذکر است؛ در پایان این برنامه و به مناسبت هفته عفاف و حجاب از خواهران نمازگزار حاضر در مسجد امام رضا(ع) با اهدای شاخه گل و هدیه، تقدیر به عمل آمد.