تاریخ و زمان انتشار : 09:29  -   1396/03/27 ارسال به دوستان

بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید یک روزه که به همت حوزه فرهنگی دانشگاه انجام شد، دانشجویان ضمن آشنایی با جدیدترین محصولات فرهنگی از قسمت های مختلف بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران برپا بود، بازدید کردند.

در این اردوی یک روزه دانشجویان شرکت کننده ضمن بازدید از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی، در نشست بررسی سیر تحول رسم الخط در قرآن کریم شرکت کردند.

شایان ذکر است، در این نمایشگاه در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی آثاری همچون کتب تهیه شده، تصاویر مسجد امام رضا (ع) و نشریات قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین جهت بازدید عموم به نمایش درآمده است.