تاریخ و زمان انتشار : 11:55  -   1396/01/26 ارسال به دوستان

همزمان با سراسر کشور برگزار شد؛
مراسم معنوی اعتکاف در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با فرارسیدن 13 رجب سالروز ولادت با سعادت حضرت علی(ع)، مراسم معنوی اعتکاف با حضور بیش از یکصد نفر از دانشجویان دختر به مدت سه روز در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم معنوی معتکفین با انجام اعمال خاص این ایام، خود را برای تقرب و نزدیکی هر چه بهتر و بیشتر به خداوند مهیا ساختند.

برگزاری کارگاه های مشاوره ای، مذهبی و فرهنگی، قرائت مناجات حضرت علی(ع)، دعای توسل، ختم گروهی کل قرآن به صورت روزانه، تفسیر قرآن، پاسخگویی به احکام شرعی، برگزاری حلقه های معرفت، با حضور استادان دانشگاه و حوزه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسینی، حجت الاسلام والمسلمین قدس، سرکار خانم دکتر باقری، سرکار خانم موسوی، خانم یزدی پور و خانم صادقی از قم، از دیگر برنامه های این دوره برای معتکفین بود.

در دومین شب از ایام البیض و مراسم معنوی اعتکاف دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با حضور درجمع دانشجویان معتکف، معتکفین را به حفظ اثرات معنوی به دست آمده از حضور در برنامه پرفیض اعتکاف سفارش نمود.

شایان ذکر است؛ در حاشیه این برنامه تعداد 10 نفر از معتکفین به قید قرعه جهت عزیمت به کربلای معلی انتخاب شدند.