کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 17:27  -   1396/01/24 ارسال به دوستان

با حضور استاندار و مسوولان صورت گرفت؛
رونمایی از تندیس شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در حاشیه ی برگزاری مراسم پنجمین روز درگذشت عالم ربانی حضرت آیت اله باریک بین، از تندیس شهید عباس آسمیه از شهدای مدافع حرم، با حضور مسوولان و خانواده ی این شهید، رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم از سردیس نصب شده ی شهید عباس آسمیه از شهدای ایثارگر مدافع حرم در جوار مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور خانواده ی شهید آسمیه، دکتر همتی استاندار قزوین و سایر مسوولان رونمایی شد.

همچنین در این مراسم حاضران با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قرائت فاتحه و تقدیم گل، با آرمان های شهدا تجدید بیعت کردند.

شایان ذکر است؛ شهید عباس آسمیه از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بود که در کشور سوریه در دفاع از حرمین شریفین به مقام والای شهادت نائل آمد.