صفحه اصلی | نقشه سایت | الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه | RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:00  -   1390/11/12 ارسال به دوستان

اعلام تقویم آموزشی نیم سال دوم تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

اداره برنامه ریزی آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، تقویم برنامه های این معاونت را در نیم سال دوم سال تحصیلی  91-90 در اعلام شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، طبق این برنامه ثبت نام دانشجویان در ترم بهمن از تاریخ 9 بهمن به مدت 6 روز انجام می شود و ثبت نام با تاخیر دانشجویان میهمان تنها در روز 16 بهمن امکان پذیر است . کلاس های ترم بهمن نیز از 17 بهمن شروع و به مدت 16 هفته کامل یعنی تا 21 خرداد ادامه خواهد داشت. هم چنین حذف و اضافه واحدهای درسی نیز از تاریخ 24 بهمن به مدت 6 روز برای دانشجویان صورت می گیرد.
فرصت مطالعات برای امتحانات پایان ترم نیز از 22 خرداد به مدت 3 روز در نظر گرفته شده و امتحانات نیز از 25 خرداد الی 8 تیر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود.
برگزاری آزمون های کارشناسی ارشد دولتی از تاریخ 26 بهمن به مدت 3 روز، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 21 اردیبهشت 91 به مدت 2 روز و آزمون سراسری دولتی از تاریخ 8 تير به مدت 2 روز از دیگر برنامه های تقویم آموزشی نیم سال دوم سال تحصیلی 91- 90 در این دانشگاه است.
 تاریخ قطعی این آزمون های سراسری با نظر سازمان سنجش اعلام خواهد شد .

Footer آمار بازدیدهاکاربران اينترنتValid XHTMLValid CSS