صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:29  -   1390/01/22 ارسال به دوستان

پایان ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران ؛تیم MRLدانشگاه آزاد اسلامی قزوین با هفت مقام قهرمانی ، درصدر قرار گرفت

ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با اعلام تیم های برگزیده پس از سه روز رقابت فشرده به کار خود پایان داد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2011،  در لیگ ربات خانگی ؛ تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را به دست آورد و تیم BORG (بورخ) از دانشگاه گرونینگن هلند به مقام دوم دست پیدا کرد.

در لیگ ربات انسان نما Fumanoif از دانشگاه برلین آلمان، تیم parand از دانشگاه آزاد پرند و تیم pnuzrobot  از دانشگاه پیام نور زنجان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند.

در لیگ شبیه ساز عامل امداد؛  تیم brave circles از دانشگاه شیخ بهایی اصفهان مقام اول،  تیم SEURedsun  از دانشگاه soth east  چین مقام دوم و تیم MRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  مقام سوم را به دست آوردند.

براساس این گزارش ، در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم MRL  از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، تیم SBCE-SAVIOUR از دانشگاه شهید بهشتی تهران و تیم AOJRFتیم مشترک دانشگاه آمستردام هلند و آکسفورد انگلستان به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.

در لیگ نمایش ربات دانش آموزی ؛ تیم خرد از مدرسه خرد رتبه نخست،  تیم SIMORGH  از مدرسه روشنگر رتبه دوم و تیم ROBOFISH از پژوهشکده کرمان رتبه سوم این دوره از رقابت ها را به دست آوردند.

در لیگ ربات امدادگر دانش آموزی پیشرفته؛  تیم دبیرستان علامه حلی ، رتبه نخست ، تیم parmida –R2 از بنیاد فرهنگی آموزشی امام صادق (ع) رتبه دوم و تیم POOYESH از دبیرستان امام صادق رتبه سوم و عنوان بهترین تیم فنی را تیم ROBOTOOS کسب کردند.

این گزارش می افزاید، در لیگ ربات امدادگر دانش آموزی ابتدایی ؛ تیم مدرسه راهنمایی ابوعلی سینا، SPARK از پژوهش سرای علی ابن ابیطالب (ع) و تیم SRL از مدرسه راهنمایی سما مشهد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در لیگ ربات فوتبال دانش آموزی پیشرفته الف (سنگین وزن)؛ تیم دبیرستان دخترانه فرزانگان تهران مقام نخست، تیم پایدار از دبیرستان علامه حلی 1 و تیم سورنا از دبیرستان علامه حلی 1 مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.

در لیگ ربات فوتبال دانش آموزی پیشرفته (سبک وزن)؛ FAST & SMART از پژوهش سرای دانش آموزی حج امرالله خبازی  از فریدون کنار تنها مقام آور این لیگ بود.

در لیگ ربات فوتبالیست اندازه متوسط از بین سه تیم شرکت کننده در این لیگ MRL از دانشگاه آزاد قزوین مقام اول را به دست آورد.

براساس این گزارش، در لیگ فوتبال دانش آموزی پیشرفته ب تیم A.B.P.A از دبیرستان علامه حلی 1، تیم SAEB از پژوهش سرای صائب اصفهان و تیم دبیرستان دخترانه فرزانگان تهران رتبه های اول تا سوم این دوره  از رقابت ها را کسب کردند.

در  لیگ ربات های زیردریایی که با رقابت 11 تیم برگزار شد، برنده اول و دوم نداشته و تیم های کاسپین و R.T.S از دانشگاه صنعتی شاهرود مقام سوم را به دست آوردند.

همچنین در این لیگ، امتیاز فنی طراحی برای بهترین طراحی را تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دست آورد.

در لیگ ربات های پرنده، تیم MRL از دانشگاه آزاد قزوین به مقام نخست، تیم RRL  و چکاوک از دانشگاه علم و صنعت  مقام دوم و تیم Persian Eagle از دانشگاه شهید بهشتی مقام سوم دست یافتند در این لیگ بیشترین امتیاز فنی را MRL کسب کرد.

در لیگ شبیه ساز دو بعدی فوتبال نیز تیم های دبیرستان علامه حلی و دانشگاه گیلان و دانشگاه علم و صنعت ایران به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.

براساس این گزارش در لیگ ربات استاندارد تیم HUMBOLT از آلمان مقام اول ، تیم CEREBEROUS از ترکیه دوم و تیم MRL – SPL   از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام سوم دست یافت.

در لیگ دانشجویی نمایش ربات های کاربردی تیم EBINA اول ، تیم DUMAN دوم و تیم RATمقام سوم را به خود اختصاص داد.

در رقابت های واقعیت ترکیبی مقام اول را تیم REVTLINGEN LIONS  از دانشگاه راتلینگن آلمان ، مقام دوم را BAHIAMRاز دانشگاه باهیا برزیل و مقام سوم را YRAاز دانشگاه ازاد اسلامی یزد کسب کرد.

در لیگ شبیه ساز سه بعدی فوتبال مقام اول از آن تیم Bold hearts از دانشگاه هرتفورد شایر انگلستان، مقام دوم نیز از آن Apollo3d از دانشگاه پست و مخابرات نانجین چین  شد و مقام سوم نیز به تیم Strive3d ازدانشگاه شانگ های چین اختصاص یافت.

در لیگ ربات های امدادگر نیز تیم MRL مقام اول ، تیم YRA از دانشگاه ازاد اسلامی یزد دوم و تیم PARS از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی مقام سوم را به دست آورد.

این رقابت ها در لیگ فوتبالیست سایز کوچک با قهرمانی تیم SKUBA  تایلند و نایب قهرمانی MRL و مقام سومی تیم Immportals از دانشگاه علم وصنعت ایران به پایان رسید هم چنین در همین لیگ دربخش رقابت فنی تیم MRL به مقام قهرمانی دست پیدا کرد .

در لیگ ربات مین یاب دستی نیز تیم البرز از دانشگاه آزاد اسلامی  البرز قهرمان ، تیم ACE از پژوهشکده کرمان نایب قهرمان و تیم YRA  از دانشگاه آزاد یزد به مقام سوم رسید.

در لیگ ربات مین یاب خودکار نیز تیمTMEL  از جهاد دانشگاهی اراک مقام اول، تیم HADI   PASARGAD–  از موسسه هادی تهران مقام دوم و تیم فربد از دبیرستان فرزانگان ساری مقام سوم را به دست آورد.