تاریخ و زمان انتشار : 12:43  -   1390/01/18 ارسال به دوستان

لیدر تیم ربات فوتبالیست استاندارد (نائو) یونان :حضور تیم های صاحب نام جهان رقابت ها را پر بار تر می کند

حضور در مسابقات آزاد موجب آمادگی بیشتر تیم ها برای حضور درمسابقات جهانی ربوکاپ می شود.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ ازاد ایران 2011، آنجلیکا توپالید مسوول طراحی رفتارهای ربات فوتبالیست استاندارد از دانشگاه فنی کریت یونان با اشاره به چگونگی حضور تیم خود در این مسابقات اظهار داشت : در مسابقات جهانی 2008 چین با تیم های ایرانی آشنا شدیم و این آشنایی سبب شد تا مسوولان ایرانی از تیم ما برای شرکت در این مسابقات دعوت به عمل آورند و با توجه به این که تیم های ایرانی در مسابقات جهانی صاحب مقام های بسیاری شدند علاقه مند بودیم تا دراین رقابت ها حضور یابیم.

عضو تیم ربات نائو یونان افزود: تیم ما از سال 2007 در مسابقات جهانی شرکت کرده که در سال 2008 چین موفق به کسب مقام سوم شد.

وی یکی از دلایل شرکت تیم خود را حضور تیم های مطرح جهان از جمله تیم آلمان (قهرمان جهان) در این لیگ دانست و گفت : وقتی که از حضور تیم آلمان در این مسابقات با خبر شدیم مسوولان دانشگاه مان تمایل بیشتری برای شرکت در مسابقات آزاد ایران نشان دادند .

وی اظهار داشت : با این که شناختی از تیم های دیگر ندارم اما پس از گفت و گو با تیم آلمان متوجه شدم تیم های ایرانی به خصوص MRL از تیم های قدرتمند است ولی فکر می کنم تیم ما و آلمان از شانس بیشتری برای کسب مقام برخوردار هستند.

آنجلیکا توپالید در پایان گفت: با توجه به نظم خاصی که در مسابقات می بینم فکر می کنم فضا برای یک رقابت خوب با تیم های مختلف آماده باشد.

عکس : امیر حسین یاوری